Friday, October 31, 2008

Happy Birthday Hafiy

Semalam baby sambut ulangtahun kelahiran yang ke 3. Rasa macam baru jer tengok dia merangkak dan belajar berjalan ....... Sekejap jer masa berlalu. Tahun depan Insyaallah, dah nak ke tadika. Jaga dia masa dalam pantang sampai lah umur dia 6 bulan. Alhamdulillah..... cukup senang. Tapi bila dia dah start merangkak..... pastu belajar berjalan...... fuh! Tak larat makcik!!!!! Dia mula berjalan umur 9 bulan. Punya la lasak. Sekejap sekajap naik tangga. Hilang je cuba cari kat tangga...... insyaallah ada la dia kat situ..... Hehehe.... Favourite dia kereta. Kalau pergi mana-mana...... asal jumpa je kereta ....... mesti dia lekat kat situ. Dia tak kisah pun harga mahal ke murah ke..... janji kat tangan ada kereta. Rasanya koleksi kereta mainan yang kecik2 tu ada lebih 50 biji kot...... itu tak termasuk yg tinggal kat kg ..... yg hilang ...... dan yg dah buang!!!

Graduation & Concert Day

Lama tak buat N3....... agak kelam kabut kebelakngan ni..... harap-harap semuanya akan kembali seperti sedia kala selepas ini...... AMIN.....
Selepas menyambut Hari Raya..... sambut pulak birthday hadif ....... pastu tadika hadif nak adakan pula Graduation & Concert day. Tergelak sakan makBapak tengok keletah anak-anak menyanyi dan menari. Hadif ada juga buat persembahan. Menari beramai-ramai...... Pun malam tu, hadif dapat juga hadiah. Alhamdulillah. Maaf la...gambar tak berapa terang...!!!


video

Friday, October 10, 2008

Happy 5th Birthday

Hari ni Hadif sambut birthday kat sekolah. Ini kali yang ketiga dia sambut birthday. Mula2 sambut birthday dgn sepupu2 kat kampung, pastu sambut lagi kat Trg. Terlambat sikit nak sambut dgn kengkawan sebab birthday dia jatuh dalam bulan puasa. Pulak masa birthday tu, dia dah balik kampung pun. So layan je la.... anak teruna saya sambut bithday kat sekolah.

video

Birthday Cake.











Dengan kengkawan kat sekolah