Sunday, April 17, 2011

Sup Tulang

Assalamualaikum......
Selamat berhujung minggu. Hari ni  kebetulan En Hb pergi ke pasar untuk membeli stock untuk seminggu, Pn Mama pun memesan untuk membeli tulang. Terasa dah lama nak try buat Sup Tulang kat sini. Selalunyer Pn Mama buat Sup Tulang ni dekat kampung jer.  So kita layan Sup Tulang untuk makan tengahari ni. Oooo ye ... tak lupa juga dengan sambal belacan....

3 comments:

Sofya said...

zie!!!

sama la menu kita...hahaha

Ziehelmy said...

Hehehehe....

Suratan Atau kebetulan!!!! hahahahha

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. blog menarik.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com